tinaeleonor

Right Place Right Time

Ja jag vet att min uppdatering inte är den bästa men har praktik och sen vill jag hinna göra roliga saker när jag väl har en ledig stund. Så därför tänkte jag bara skriva de roligare sakerna som hänt senaste tiden och inte massa om praktiken.

I fredags så vart det utgång med Ottilia, Sara, Hanna A, Emelie, Linnea E och vi träffa fler personer som man känner som man hängde lite med. Vi drog till Victoria och den kvällen va det riktigt bra stäming och skönt folk så det vart en lyckad kväll med en hel dansande samt sovsällskap av Otti mot slutet av kvällen/början på morgonen. 

Under lördagen så tog jag det lugnt på dagen och såg på lite serier samt städa mitt rum och sen på kvällen så träffa jag Henrik för att ta en fika i stan, det vart trevligt! 

Under söndagen firade vi mamma i förskott med presenter och fika och hon var hur glad som hellst och det var härligt att träffa brorsorna, mina älskade storebröder. Sen gjorde jag även en uppgift som är under praktiken woop woop!

I måndags va det praktik och hämta ut ett paket på posten och idag ligger jag hemma med en stor förkylning.. jätte kul.

Annars så har jag praktik veckan ut, samt att Henrik kanske hälsar på mig nån dag på jobbet hehe, sen blir det utgång på fredagen och mys på lördagen! Puss

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas