tinaeleonor

Lazy


Äntligen så är jag ledig efter två veckors jobbande på sjukhuset. Jag ska tillbaka och jobba i slutet av juli. Men nu är jag ledig och har semester. Så nu blir det bättre uppdatering. Puss


Midsommar
Först så firande jag midsommar i Södertälje med familjen Lindh , så de vart trevligt. Sen hämta Niklas upp mig med bilen för jag behövde komma hem tidigare än när de de andra skulle hem. 

På kvällen så vart det fest hos Hanna med grabbarna och tjejerna och lite andra. så de vart en riktigt lyckad midsommar. 

“ utan dina andetag ”


Skolavslutning

Idag så var det skolavslutning, äntligen!

Först va det sång, stipendium, rektorn håller tal, säga hej då till mentorn och få betyg.

Sedan så drog vi och grilla och hade det riktigt mys, en grym start på sommarlovet.

Helnes kompis Amanda kom senare och lovisas kompis, kommer inte ihåg vad han heter just nu haha.

Nu ska jag chilla lite hemma och äta middag och ikväll så ser det ut att bli fest.Puss 

18 år

 

Igår kväll så firades min fina vän Saras födelsedag, 18 år! Först gick vi ut och åt middag och senare på kvällen var det fest med ett gäng på ett par klippor. Det vart en grym kväll med ingen sömn. 

Idag så har jag solat vid stranden med Agnes, Hanna och Lisa. Vilket va nice. Brände även ryggen rejält. 

Nu ska jag se film och imorgon blir det att träffa Ottilia. Puss

Members

Members.com är en shoppingsida där man kan hitta märkeskläder som: Odd molly, Svea, Elise Ryan, Lexington och mycket mer.

Det brukar va rabatter på märkes kläder upp till 70% rabatt ibland.

Till exempel just nu så har de en kampanj på Hunky Dory, bilden ovan visar några fina saker därifrån  just nu.

Jag själv har beställt en Odd molly tröra därifrån och allt gick snabbt och säkert.

Så om du kommenterar din mail så bjuder jag in dig till sidan, vilket inte kostar något. ( Det går snabbare att bli medlem om man blir det via en inbjudan). Du får även 50 kr vid ditt första köp. Så det är bara att kommentera din mail. Puss

Saving

Jag måste verkligen spara pengar just nu. Men dessa saker vill jag så gärna ha. Speciellt Bondelid toppen som är så enkel och har en volang kant. Har än långärmt och vit men vill gärna ha tshirt varianten i svart. Men jag måste spara pengar till i sommar så att man kan åka iväg och så.  

Lördag


Igår så det en Chill skoldag som var ganska kort. Sola lite med några i klassen efter skolan. Sen på kvällen träffa jag tjejerna ute. Riktigt mys. 

Idag så har jag jobbat så att man får ihop lite cash till sommaren , sen så har jag bara kommit hem och ätit middag och varit hur trött som helst. Så nu ska jag sova och imorgon blir det att skaffa ett par jeans. Kram