tinaeleonor

15 dagar kvar

  

Marc by Marc Jacobs

Här är mina nya örhängen som jag kan stirra på i timmar. De kommer bli mina dagliga örhängen som jag använder nästan varje dag. Tyvärr så har jag nyligen tagit två extra hål i örat och de har så stora pluppar så att just nu blir det för trångt på örat. Men sen när jag får byta örhängen så kommer jag ha de här. 

Fiskbensfläta

  

Idag så var det några chill lektioner i skolan och efter skolan så åkte jag, Ottilia och Amanda hem till Ottilia och drack te och hade det mys. Sedan köpte jag och Ottilia våra Marc Jacobs örhängen. Jag är så nöjd. Kan lägga upp bild på dom imorgon. 

Idag haade jag en fiskbensfläta första gången någonsin och jag älskar det, så oerhört skönt och enkelt men fint. 

Jag drog hem sen när tjejerna skulle på sin träning och nu ikväll blir det myskväll för jag är hur trött som helst. Kram

Leave the world behind

Sjukhuset

Imorse så var jag på sjukhuset och träffa min nya läkare. Hon va trevlig och jag kände att det va okej att henne fram över när min förra går i pension nu. Kommer sakna han på ett sätt, det är han som har följt min sjukdom i ett helt år. Men det är dags att göra förändringar.

Jag fick ta massa blodprover men när de skulle ta blod till ett prov för köldkörteln så ville inte min kropp ge något mer blod haha, det kom inte en enda droppe. Så vid nästa besök måste jag ta blodprov igen. 

Läkaren satt även och diskutera kring varför jag tappar känsel i benen och att de värker så mkt samtidigt som jag får extremt mycket blåmärken. Hon kanske vet varför men vi får se efter blodproverna. För då kommer de veta mina värden.

Sen åkte jag hem och köpte en god lunch och somna som en stock. Trött tjej här. 

Nu ska jag plugga lite och sedan iväg och ta en kvälls fika ! Puss

Långa nätter

  

Har varit i skolan, pluggat, varit ledig, sålt lite gamla kläder , suktat efter dessa fina saker ovan, Bondelid har släppt nya kläder, koftan och toppen är så Tina kläder. Marc jacobs silvriga hjärt örhängena har jag velat ha i evigheter och på fredag så får jag dom. Så himla glad. 

Igår var jag och hälsa på stället jag ska praktisera på i sommar, de var jätte trevliga och jag kommer nog att trivas bra där. 

Nu ska jag leta upp en gammal tygpåse till ett skolarbete och kolla upp en buss till när jag ska träffa läkaren imorgon, men det kommer nog att gå bra. Kram

London


Jag vill bara åk till London och shoppa loss som en galning. Åh vad jag vill dit!! 

Outfit


Stockholm


Igår så träffade jag fina Amanda och gick runt på stan i flera timmar, åkte även lite båt och sola lite.

Sen på kvällen så vart det en mysig tjej middag hos Hanna, men jag va hur trött som helst så jag somna som en stock på en sekund när jag kom hem.

Idag så ska jag plugga lite vård, ska svara på några frågor om hjärt och kärl sjukdomar. Puss


Black

  

Åh vad jag vill ha klänningen, den är så perfekt till sommaren. 

Sen är jag i behov av ett par svarta jeans, för de jag best'ällde satt inte bra. Sen ska jag även skaffa bikiunderdelen! Puss

New in

Jag var i stan för några dagar sen och då köpte jag ett bikini set till sommaren, är nöjd men funderar på att byta storlek på en av delarna. Sen när jag va i stan med Ottilia och Amanda så köpte jag en till volang överdel och den täcker lite mer. Vilket är nice ibland hehe.

Jag skulle bara vilja ha en svart nederdel ochså och jag ska kolla upp en i butiken. För det blir lite för mycket " korall rosa" annars.

Idag så är jag hemma och är sjuk med en ordentlig förkylning som jag fick i lördags, riktigt segt. Men nu ska jag se lite serier och dricka te, för att sedan orka med att plugga natur till provet på onsdag.

Puss! 

Överlever

Det är skillnad mellan att överleva sitt liv och att leva sitt liv...

Love

tumblr m51nzt564Y1rxwexro1 500 This

 tumblr mciiusFdo21qeuw8xo1 500 This

 tumblr lp5qhenDbO1qh7487o1 r4 500 This

 tumblr mhakgvSioK1qg45woo1 400 This

Valborg

    

Igår kväll så fira jag valborg med några vänner, vi grilla och hade det mys! 

Under dagen så va det mösspåtagning i skolan och en väldigt chill dag, men efter skolan köpte jag lite saker i stan med amanda och ottilia.. 

Annars så tog jag två nya hål i öronen i måndags, är riktigt nöjd! Men lite segt att man måste vänta sex veckor på att det ska läka.

I söndags så va jag i stan med mamma och handla en present och lite grejer till mig. 

Så jag lägger upp en bild sen på det jag handlat de senaste dagarna.