tinaeleonor

Början på något nytt

healthy

Jag har bestämt mig för något som jag tror kommer få mig att må bättre och som även min sjukgymnast tror kommer att hjälpa mig. Sen jag blev sjuk så har jag inte fått träna eftersom att de kan göra att jag får krampanfall och att jag måste åka in till sjukhuset. Men det är något som har påverkat mig mycket mer än vad jag tänkt på innan. 

Så jag har äntligen fått beskedet att jag får testa börja träna lite försiktigt, det innebär ex. promenader. Inget springande och ingen muskeltränande i övre kroppen. För jag får inte utsätta magen och min skadade axel för träning.

Men jag har samtidigt bestämt mig för att börja äta hälsosammare, det handlar inte om att jag vill gå ner i vikt, få en idealkropp eller något för det finns ingen idealkropp. Alla kroppar är olika byggda så man kan inte träna sig till en mage man har sett hos en modell för hennes mage är annorlunda uppbyggd med muskler. Så  jag kommer satsa på att få en hälsosammare kropp på insidan och utsidan.

Det jag ska göra är att gå mer hem från tuben istället för att ta bussen oftare, äta grönsaker till alla måltider, utesluta all godis , chips och glass. Jag ska istället äta mörk choklad, fruktsallader, grönsaksdipp en lördagskväll. Ingen läsk eller saft och inte för fet mat. Annars ska jag inte utesluta en massa utom det handlar om att ha mer grönsaker på tallriken än vad jag hafdt innan liksom, jag tror de kommer göra att kroppen blir piggare och mår bättre.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas