tinaeleonor

Snarton

Nu är det bara 2dagar kvar  tills jag fyller 18 år, jag har nog inte riktigt inse det. Men när firandet börjar så kommer det att bli grymt! 

Här ovan är lite saker jag önskar mig, en handväska från belle shoes / Alice , Skärp från h&m , concealer från bareminerals. thomas sabo berlocker till mitt armband. De ovan älskar jag! 

Sedan önskar jag mig även en ny dator, lonchamp handväska, en topp från Bondelid, pengar, presentkort och lite annat smått. 

Självklart vore en resa någon stans också vara riktigt nice men annars är jag inte sån som önskar sig så mkt " händelser" eller vad man ska kalla det, fast att få göra gelenaglar eller få massage är ju nice. Men det som står högst på listan är en ny dator! Är i stort behov av en. 

Imorgon kommer en del av familjen över för fika och lite presentlppning sen på min födelsedag så blir det middag på en italiensk resturang med en del av familjen och även presenter då. 

På fredag blir det mysig middag och utgång med barndomsvännerna och på lördagen blir det eventuellt middag hos amanda, utgång och slaggande i Elins lägenhet på kungsholmen. Så det kommer bli en grym helg! Puss

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas