tinaeleonor

Veckan som gått

   

Vet att uppdateringen inte har varit den bästa men har haft fullt upp och då har bloggen fått lida. Så tänkte skriva vad jag har gjort den här veckan.

Måndag: Va på sjukhuset på morgon och träffa min underbara läkare, hon sa att jag har en väldigt stor järnbrist så nu måste jag äta tabletter för det också. Känns lagom kul att för varje månad så får jag brist på en ny sak. Sen skakningarna ska hon påbörja en undersökning med. så ska dit flera gånger och hon ska kolla bland massa värden mm. Fick testa övningar med ett glas vatten och de sluta med att jag skaka så mycket att vatnnet åkte ut. Har nog aldrig känns mig så förnedrad förut. At inte kunna göra en enkel övning. 

Tisdag , onsdag & torsdag: Vanliga skoldagar, köpte en tröja efter skolan i torsdags, hade dessutom skolfoto  i onsdags och det va lagom mkt kaos. Annars har jag bara pluggat och sovit en jäkla massa.

Fredag: Hade spexfoto och var utklädd till leopard för vi hade djungeltema, blev lyckat även fast inte hela klassen va där. När jag kom hem från skolan så va jag extremt illamående, hade feber, frossade och spydde allt som hade med mat att göra. Så då samarbeta inte miin hatade sjukdom. Så va en lagom rolig fredag kväll utan mat och illamående tabletter. 

Idag så ska jag plugga, kanske klicka hem en concealer och ta det lugnt för mår fortfarande dåligt. Hoppas ni mår bra, Puss♥

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas