tinaeleonor

Påsklov

 

Ja vad har jag hitills gjort under detta påsklov? Jag firade in påsklovet med en fika efter skolan på Waynes, sedan under helgen var det bland annat en hemma fest. Under söndagen köpte jag skorna till studenten samt träffa en polare. I måndags jobbade jag ett kvälls pass i ambualnsen vilket var hur kul som hellst och oerhört spännande och lärorikt. I tisdags och onsdags så vart det att plugga lite samt en kvälls fika på cafe 60 under onsdagen, riktigt mys!

Igår så träffade jag Patrik ganska tidigt, vi promearade, lunchade och fikq tillsamans vilket också var mys. Sen vid 18 tiden bgav jag mig till Hanna och bara prata lite.

Idag så är jag hur trött som helst har inte kunnat sova något inatt , så har tittat på pretty litlle liars, skrivit på en psykiatri rapport och tvättat. Mycket kul fredag. Antingen blir det utgång ikväll eller mys/spa kväll. Puss 

Skor, check!

Har hittat de perfekta skorna till studenten som jag köpte här om dagen.  Jag köpte de på nilson shoes för 850 kronor. De sitter skönt, passar perfekt till massa outfits och är i bra kvalite samt att det är ca 9 cm klack, vilket är perfekt när man redan är 177 cm lång.Puss

The perfect dress

Jag har ääääääntligen hittat min klänning som jag ska ha på studenten! LYCKA, Den här känns så rätt och så jag!

En till i samlingen

Igår så klickade jag hem denna lilla klänning till sommarfesterna! Tror den kan bli riktigt snygg när man blivit lite brun och jag brukar passa i lite korall/aprikos rosa färg. Så nu får jag hoppas att den sitter snyggt på också. Dessutom var den på rea. Så vart ett kap!

Studentklänning

Det hår med att hitta klänning till studenten är lättare sagt än gjort. Har letat typ över allt och hittar ändå inte den rätta. En Ida Sjöstedt klänning vore en dröm, men ack så dyr!

Blir nog att betsälla hem någon ut av dessa ovan och se hur den sitter på. Men kan inte helt bestämma mig för vilken ut av dom.