tinaeleonor

Boozt

Jag kikade in på sidan Boozt precis och de har hur fina kläder som hellst från flera olika märken. Alla dessa klänningar skulle jag gärna äga nu för de kommer man även kunna ha till hösten till ett par tunna strumpbyxor och stövlar. Så någon av dessa kommer nog garanterat klickas hem, stora frågan är bara vilken. Har en stor beslutsångest här..

Om du också är sugen på att köpa någon av dessa så klicka här

Två månader kvar

19

 

 
Det är prick två månader kvar tills jag fyller 19 år, helt sjukt hur fort tiden går och samtidigt under vissa perioder har den gått så oerhört långsamt. Förra året va det stora året när man fyllde 18 och fick äntligen dra ut på krogen , tog studenten till våren och börjar komma in i vuxen livet. Men nu fyller jag 19 , ännu ett steg närmre vuxen livet , vilket jag gillar men jag inser att jag kommer älska att fylla 20 sen men samtidigt får jag lite åldersnojja då. 
Men eftersom att det ändå inte är så långt kvar tills jag fyller år nu så har jag kollat lite lätt på vad jag önskar mig i födelsedags present. Det jag önskar mig är en ny klocka. Just nu går jag runt med en jag tycker är svinsnygg men dock från Ur&Penn och jag skulle hellre vilja ha en med bättre kvalite i silver tror jag. Så den perfekta vardagsklockan står högt upp på listan.
Sedan önskar jag mig även massa smycken från märket Snö of Sweden, seriöst allt är så äckligt fint där ifrån! gaaah.
Samt en ny berlock till mitt älskade TS armband är alltid fynt. 
Så detta är lite av vad jag önskar mig! Puss

Lager 157

Jag vet att uppdateringen har varit väldigt dålig senaste dagarna men det är bara för att jag har haft mycket för mig senaste dagarna. Allt från chillkrök, solat, shoppat och mysit en massa. Men idag så åkte jag och Jonathan till butiken lager 157 och då kom jag hem med denna topp ovan i svart och trivs väldigt bra i den så funderar på att beställa hem den även i vitt. Dessutom så tyckte Jonathan att toppen var på mig mycket mer än godkänd så då vart jag ännu mera nöjd. Han kom hem med ett par byxor och en topp med det var från MQ. 

Nu ikväll tar jag det lugnt framför datorn, oerhört skönt! Imorgon blir det att träna efter frukosten och sen kanske hitta på något med någon polare.  Men jag ska ta det mest lugnt eftersom att under lördagen ska jag stå på en loppis och sälja alla mina gamla kläder / nya med prislappar kvar haha. För att jag helt enkelt tröttnat på dom eller växt ur dom. Sen på kvällen så blir det fräftskiva med ett mysigt gäng!

Fynd på rean

Igår kväll så beställde jag hem denna blåa klänning som kommer passa perfekt när man sitter på en uteservering och ta ett glas vin. Eftersom att den är ganska söt så kommer jag ha en svart skinnjacka till den. 

Chinosen är tills nu när hösten börjar närma sig. Har ingen aning om jag passar i chinos men de kostade endast 120 kronor på rean så det är värt att testa. Ni hittar allt här , Puss

Cozy accesories

cozy

Det är augusti nu och hösten börjar närma sig allt mer. Alla ska tillbaka till jobb och skola och det är dags att frächa till garderoben till hösten. Under hösten har jag väldigt mycket basic kläder och som jag trivs väldigt bra i. Så därför kommer jag göra inlägg inom olika basic saker jag behöver uppdatera, rensa igenom och ska spara från förra hösten.

Stora halsdukar - är något som alltid går hem. En stor , varm och mysig halsduk är bland det bästa som finns. Det kan vara roligare att ha en annan färg en bara svart så man kan bryta av med ex en grå när man har en hel svart outfit. Medans sagen du har de blåa jeansen så är den svarta perfekt.

Sjalar - i alla möjliga olika färger och mönster. De lite varmare höst dagarna så är sjalen perfekt!

Mössor och handskar - Jag har aldrig varit ett stort fan ut av mössor och handskar. Men i år ska jag försöka hitta den perfekta mössan. Den ska inte vara för tight och inte för stor och pösig. Den på bilden är från H&M så den ska jag kolla in, dessutom går den för en billig peng.

 

Mister french

Senaste dagarna har jag spenderat mycket tid med mina älskade vänner och försökt hitta lite tillbaka till mig själv. Under ungerfär två månaders tid har jag varit lite förvirrad och osäker på mig själv. Jag har varit osäker på mina beslut här i livet och mått dåligt över min tillvaro. Jag har dämpat mina sorger istället för att pratat om dom. Jag har skjutit upp saker för egentligen är jag lite rädd för framtiden. Men senaste veckan har jag börjat hitta tillbaka till mig själv. Jag har hittat en balans i vardagen och börjar inse mer och mer vad jag vill. 
Det jag vet mest av allt är att jag vill göra en förändring av hur jag lever ner och jag vet att jag kommer lyckas med det.
För igår kväll när jag och Julia tog ett glas vin så var det första gången på länge jag var med i nuet och inte tänkte på massa andra saker. Jag var närvarande och älskade stunden och prata om det jag var rädd för. Men när man minst anar så händer det saker och det var precis det som hände när ens kollega meddelar en mitt i natten om en positiv nyhet. Det hände när jag äntligen slappnade av och bara levde..