tinaeleonor

Mister french

Senaste dagarna har jag spenderat mycket tid med mina älskade vänner och försökt hitta lite tillbaka till mig själv. Under ungerfär två månaders tid har jag varit lite förvirrad och osäker på mig själv. Jag har varit osäker på mina beslut här i livet och mått dåligt över min tillvaro. Jag har dämpat mina sorger istället för att pratat om dom. Jag har skjutit upp saker för egentligen är jag lite rädd för framtiden. Men senaste veckan har jag börjat hitta tillbaka till mig själv. Jag har hittat en balans i vardagen och börjar inse mer och mer vad jag vill. 
Det jag vet mest av allt är att jag vill göra en förändring av hur jag lever ner och jag vet att jag kommer lyckas med det.
För igår kväll när jag och Julia tog ett glas vin så var det första gången på länge jag var med i nuet och inte tänkte på massa andra saker. Jag var närvarande och älskade stunden och prata om det jag var rädd för. Men när man minst anar så händer det saker och det var precis det som hände när ens kollega meddelar en mitt i natten om en positiv nyhet. Det hände när jag äntligen slappnade av och bara levde..

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas