tinaeleonor

Favorit nyheter från Odd Molly

Jag kan inte sluta titta på linnet, jag måste bara ha det. Det är så sött och skriker bara " Tina topp". Åh så fin men ack så dyr. Klänningen skulle också vara en dröm att typ på midsommarafton. Åh ge mig sommar och dessa två klädesplagg.. Puss

Studentklänningen är beställd

Nu har jag äntligen beställt min studentklänning, nu hoppas jag bara att den passar! Men det gör den nog. 

Passade även på att beställa en söt topp och ett par trosor, jag kunde inte låta bli. Nu ska jag kolla PLL och sova sedan så blir det myskväll en stund med Julia. Puss

Cosmopolitan

De seanste 10 dagarna känns som de längsta dagarna någonsin om jag ska vara helt ärlig. För jag går runt och kämpar på för att dagarna ska gå runt, för att jag inte ska tänka för mkt och försöka hitta tillbaka till mig själv lite på något sätt. Men när jag tittar över de senaste tie dagarna så är jag stolt över mig själv ( omg vilken självgod människa jag är som vågar skriva ut det, skämtåsido). Nej men jag är stolt för jag har vågat gråta, vågat skratta , vågat vara arg. Och jag har inte gett upp. Jag har inte lagt mig i sängen och gett upp. Utom jag har gjort det här till en lärorik period som jag ska klara av. 

För att klara av det så har jag sysselsatt mig med saker, träffat vänner, träffat nya personer, haft myskvällar, haft en utgång, tagit tag i saker, gjort förändringar för att kunna gå vidare. 

Jag orkar inte sammanfatt de seanste dagarna för första 7 dagarna smälter ihop och de är jobbiga saker jag inte vill skriva om. Men i måndags var jag på stan med Micke, åt där han jobbar och tog några drinkar. Sedan så träffa jag Theo och drog hem sen.

Igår så läste jag i en bok från skolan och hängde hemma hos Hanna och såg filmen: Känn ingen sorg

Idag så har jag köpt present till babyshowern som är på lördag, bebis kläder är för söta!Fikade även med tjejerna och köpte tre underbara trosor till mig själv. Sedan vila jag hemma för mådde sisådär. Nu blir det att läsa mer i boken och sova sen. Trött tjeje hära! Puss

Jag känner mig så oerhört ensam

Kärlek är något som jag länge har varit rädd för. Jag har varit rädd för att bli kär, att börja älska någon och känna den där pirrande känslan i magen. Jag har varit rädd för det eftersom att jag har varit så rädd för att bli sårad. Efter att ha blivit sårad av mannen i mitt liv som var min förebild, min egna pappa. Så har jag inte låtit någon komma nära efter det för jag visste att jag skulle inte klara av att gå igenom det igen. 

Men en dag så kom en speciell person in i mitt liv, en person som fick fram ett leende på mina läppar när jag var nere, en person som jag kände att jag äntligen kan lita på och öppna upp mig för och framför allt en person, som jag blev kär i. 

Jag vågade äntligen bli kär, för jag kände att den här killen kommer inte såra mig, han är så fin! Så jag öppna upp hela mitt hjärta för denna person och berätta saker jag aldrig berättat för någon annan. Jag hade ÄNTLIGEN hittat en kille som brydde sig om mig, såg alla mina brister men sa att de va fina, en person som fick mig att känna mig speciell.  För denna person var min första kärlek, min allra riktiga första kärlek. 

Jag gav all min kärlek till honom på alla sätt jag kunde visa det för honom. Jag visa att jag fanns om det var att han behövde lätta på hjärtat, Jag fanns där när han behövde hjälp med något och ja dela en massa fina och glada stunder med honom

När jag äntligen lät en person komma nära och när jag äntligen våga bli kär och hade det som allra bäst. Så vändes min värld upp och ner.

Han ville inte längre vara min.

Personen som jag dela allt med, killen som va min första kärlek. Säger till mig efter efter vår fina tid: att han aldrig varit kär i mig.

Har han gått och ljugit hela vårt förhållande? Det kom upp tusen frågor i mitt huvud och det är en massa andra saker i denna historia att berätta men det skulle bli ett lexikon om jag skrev ner allt.

 

Men det allra värsta med detta är att jag vågade lita på någon igen och han vet mycket väl vad jag gått igenom men ändå så dumpar han mig på det mest vidriga sättet man kan göra det på. Han har sårat mig så mycket att jag inte kan sova om nätterna, jag kan inte tänka klart eller äta normalt. Jag har inte sovit på fyra dagar nu för det som händs när lampan släcks och tystnaden kommer fram är att det är då som ångesten kommer fram. Skakningarna, tårarna, klumpen i magen och halsen. Alla tankar bara snurrar runt i huvudet och jag kan inte fokussera på varken skolan eller vad kompisar prata med mig om vid en konversattion. För det enda som jag har i mitt huvud just nu är alla minnen, alla våra stunder, alla ord du har sagt om oss och framtiden men samtidigt kommer de jobbiga tankarna konstant. Din blick när du sa: Tina, gå hem nu! , när jag bara ville ha en kram, din blick när du berätta allt för mig, kommer jag aldrig glömma och jag kommer framför allt aldrig glömma känlsan av att vara helt ensam och könna sig så oerhört svag.

Svartsjuka

Svartsjuka är något som kan vara så oerfört fult men samtidigt på ett sätt väldigt fint. De kan man visa i väldigt olika nivåer, de finns en nivå som vi alla inte klarar av. När ens partner inte låter en träffa kompisar, har alltid koll på en och blir arg för minsta lilla man gör. Den svartsjukan är inte fin på något sätt och vis. 

Men sen så finns det den där fina svartsjukan som visar att man bryr sig. Den där söta svartsjukan som visar att man tycker om sin partner så mycket att man vet mycket väl hur bra han är, så varför skulle inte tjejerna på klubben också tycka det? De borde se allt det perfekta som jag ser.

Svartsjukan kan göra en helt galen ibland, man överanalyserar allt så att det känns som att huvudet ska sprängas. Men varför gör du det? Du gör det just för att du bryr dig, du vill inte förlora den fina personen du har! För hur vore livet då?

Så lite svartsjuka är bra i ett förhållande för de visar bara att man bryr sig och är rädd för att förlora personen men när det går överstyr då funkar det inte , då ska man stoppa det innan det går alldeles för långt.

Och du vet att när du fäller mer tårar än vad du bör, när du fäller så mycket tårar att du inte orkar hålla ögonen öppna längre. Då är det något som inte stämmer.

 

Plattform pumps

Dessa underbar skor från nelly , skulle vara perfekt till studenten! Funderar starkt på att beställa dom så jag kan ha på mig dom på min mottagning för jag tänker springa ut med ballerina tror jag. Frågan är vilken färg jag ska ta. De svarta kommer jag kunna använda massa sen medans de ljusa är väldigt fina till just studenten. Beslutsångest hära..

Happy valentines day

happy valentines day

På fredag så är det alla hjärtans dag , vilket jag för första gången får fira med en pojkvän så det kommer bli mys, Vi har inte planerat in något och knappt pratat om det. Men jag har fixat en liten sak till honom, som jag inte kan skriva här. 

Så jag får se på fredag vad som händer, jag är glad så länge jag får spendera tid med honom bara. Jag begär inte värsta grejen, självklart är det alltid kul att bli överraskad med något men för mig är det viktigaste att jag får träffa honom. 

I skolan har vi även att man kan skicka hemliga kärleksbrev till folk, lite små gulligt och jag ansvarar lite för det så får se om de finns några hemliga beundrare på fredag. 

Våren 2014

våren 2014
 

Har samlat ihop lite vår måsten för min del, vissa saker svider för mycket i plånboken men vissa andra saker är möjliga att införskaffa. Längtar verkligen efter att gå runt i converse och skinnjacka utan att frysa. 

 

2014-01-01

Den här helgen har bestått ut av lite blandande saker, har varit förkyld men det är mycket bättre nu, i lördags så firade jag en månad med henrik, det är helt sjukt hur fort den här månaden har gått.  I lördags så jobbade han, så kan kom över vid fem tiden, blev lite mys, middagen, såg på film och somna i hans famn, kunde inte haft en mysigare kväll!

Idag så står gymnasiearbete på schemat, åh sån sjukångest när jag tänker på det! Den ska vara inlämnad imorgon, så det är bara att kötta och får be pöjken om hjälp med den engelska sammanfattningen. Nu ska jag plugga vidare, puss!