tinaeleonor

Cosmopolitan

De seanste 10 dagarna känns som de längsta dagarna någonsin om jag ska vara helt ärlig. För jag går runt och kämpar på för att dagarna ska gå runt, för att jag inte ska tänka för mkt och försöka hitta tillbaka till mig själv lite på något sätt. Men när jag tittar över de senaste tie dagarna så är jag stolt över mig själv ( omg vilken självgod människa jag är som vågar skriva ut det, skämtåsido). Nej men jag är stolt för jag har vågat gråta, vågat skratta , vågat vara arg. Och jag har inte gett upp. Jag har inte lagt mig i sängen och gett upp. Utom jag har gjort det här till en lärorik period som jag ska klara av. 

För att klara av det så har jag sysselsatt mig med saker, träffat vänner, träffat nya personer, haft myskvällar, haft en utgång, tagit tag i saker, gjort förändringar för att kunna gå vidare. 

Jag orkar inte sammanfatt de seanste dagarna för första 7 dagarna smälter ihop och de är jobbiga saker jag inte vill skriva om. Men i måndags var jag på stan med Micke, åt där han jobbar och tog några drinkar. Sedan så träffa jag Theo och drog hem sen.

Igår så läste jag i en bok från skolan och hängde hemma hos Hanna och såg filmen: Känn ingen sorg

Idag så har jag köpt present till babyshowern som är på lördag, bebis kläder är för söta!Fikade även med tjejerna och köpte tre underbara trosor till mig själv. Sedan vila jag hemma för mådde sisådär. Nu blir det att läsa mer i boken och sova sen. Trött tjeje hära! Puss

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas