tinaeleonor

Svartsjuka

Svartsjuka är något som kan vara så oerfört fult men samtidigt på ett sätt väldigt fint. De kan man visa i väldigt olika nivåer, de finns en nivå som vi alla inte klarar av. När ens partner inte låter en träffa kompisar, har alltid koll på en och blir arg för minsta lilla man gör. Den svartsjukan är inte fin på något sätt och vis. 

Men sen så finns det den där fina svartsjukan som visar att man bryr sig. Den där söta svartsjukan som visar att man tycker om sin partner så mycket att man vet mycket väl hur bra han är, så varför skulle inte tjejerna på klubben också tycka det? De borde se allt det perfekta som jag ser.

Svartsjukan kan göra en helt galen ibland, man överanalyserar allt så att det känns som att huvudet ska sprängas. Men varför gör du det? Du gör det just för att du bryr dig, du vill inte förlora den fina personen du har! För hur vore livet då?

Så lite svartsjuka är bra i ett förhållande för de visar bara att man bryr sig och är rädd för att förlora personen men när det går överstyr då funkar det inte , då ska man stoppa det innan det går alldeles för långt.

Och du vet att när du fäller mer tårar än vad du bör, när du fäller så mycket tårar att du inte orkar hålla ögonen öppna längre. Då är det något som inte stämmer.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas