tinaeleonor

Gå hem

Uppdaterar bloggen bra? Nej! Men ahja nu skriver jag iallefall. Hur har senaste dagarna sett ut? Pluggande, bakat kakor, druckit te och ätit mys middag med Ottilia, drogat låten svartsjuk-Victor och natten, haft det mys med älskling,ätit tacos på en måndag, vardagslyx! och mm.

Men just nu är det ganska lugnt i skolan , men imorgon är det vanlig skoldag, på fredag blir det utgång och sova sen massa. Puss

Shopping sugen

Jag vet att den här jackan har visats på min blogg tidigare men de är för att jag kan inte släppa taget om den, så jag ska köpa den nästa gång jag åker in till stan eller så bestämmer jag hem den! Annars så har jag fått en craving på lite missioni inspererade scarfar och sick sack mönster!

Daam

 

Den här veckan så började jag skolan igen vilket känns sådär men det är bara ett halvår kvar till studenten! I tisdags var jag på vårdcentralen och tog det lugnt, i onsdag va det första skoldagen och sen träffa jag Henrik efter skolan, i torsdags så åkte jag in till stan med Ottilia och Lovisa, då köpte jag en topp från odd molly som jag älskar!

Igår så drog jag ut med Henrik, barndomsvänner, några i klassen och annat folk, vi föra på daam och drog sen vidare till Victoria. Blev fyllekäk på donken , massa skratt och lite för mycket dricka! Men det vart en riktigt lyckad utgång!

Idag har jag soooooovit, ätit och haft ett dunkande huvud, jätte kul.. Men det va de värt! Puss

Helgen

I fredags så åt jag thai buffe till lunch med mina fina tjejer, sen på kvällen va det myskväll med dom hemma hos Ellen! I lördags så tog jag tag i mitt rum och städade det, efter middagen så gick jag å såg "hundraåringen som klev ut genom fönstret" med Henrik på Scandic bio och sen tog vi en promead i stan och drog t mig sen, i söndags vart det att plugga lite och ta det lugnt.

Annars idag har jag träffat Ottilia i stan, där jag lyckades kapa ett par trosor och en tröja, sen åt vi och träffade Henrik å hans kompis en stund och hjälpte hans polare att hitta ett par jeans. Efter det bar de hemmåt och middag med mamma och brorsan, nu kollar jag på Summerburst på 2.an och sen blir det paradise hotel.Puss

 

Gelenaglar

I måndags så gjorde jag gelenaglar, det blev franskmanikyr, Förstår inte hur jag kan ha skippat att göra gelenaglar tidigare, det är så fräscht och fint! Och det blev perfekt till nyår. 

2014

Då var det 2014 , ett nytt år med nya möjligheter!

Nyår började med att jag, Agnes, Lisa och Ellen åkte till citygross för att handla saker till nyår, sedan åkte vi hem och körde en julklappslek med alla tjejerna! Sen drog jag hem för att träffa Ottilia och fixa oss.

Vid 18 tiden rörde vi oss till Hanna för att äta middag och sedan föra och senare under kvällen dök allt folk upp! Det vart en lyckad nyårskväll, dansade, träffa nytt folk, hade det mys, va med personer som betyder mycket för en , kollade på fyverkerier vid vattnet och fick en nyårskyss! Blev även väldigt många puss bilder haha. 

 

Igår så vakna jag vid tolv tiden och tog det lugnt hela dagen , sen på kvällen drog jag till Agnes och åt marräng svicsh och bara myste! Annars idag ska jag skriva på gymnasiearbetet och ta det lugnt, sen imorgon blir det att äta buffe med tjejerna och bara mysa sen! Puss