tinaeleonor

Nellyholic

 

 

Denna underbara klänning har kommit in till Nelly, kan inte undvika att suktas efter den oerhört mycket. Den är dessutom snyggare på modellbilderna. Så den svarta vill jag gärna klicka hem. Den blir din för 349 kronor. Du hittar klänningen här

 

 

 

 

 

bareMinerals

I onsdags kväll så beställde jag hem nytt smink från märket bareMinerals, har använt deras smink i snart två år och älskar det. Det perfekta sminket till alla hudtyper. Jag har lite prblem med akne. Har ätit massa mediciner, testat massa krämer och alla hurmorsknep men ett stort problem för mig tidigare var att jag använde helt fel smink. Jag använde billigt och dåligt smink som inte lät huden andas. Men med bareMinerals så känns det som att man inte har något smink på sig alls och huden andas men ändå för du ett oerhört bra täckande resultat. Alltså perfekt när man har lite problem hy. 

Så sedan första dagen jag testa bareMinerals så har jag aldrig gått tillbaka till mina gamla produkter som slängdes direkt.

Tyvärr är detta smink dyrt och speciellt när du köper i butik så därför har jag beställt hem från Asos alltid för att det är billigare men nu kolla jag runt och märkte att det finns sidor där det är billigare. Så om du undrar något är det bara att kommentera och om du själv vill beställa så kan du göra det här . Puss

Be the girl he never forget

Beauty cravings

makeuo cravings

Är i stort behov ut av nya saker till necessären, så oerhört tråkigt att lägga pengar på enligt mig men så värt när man köper väldigt bra produkter. Mitt smink från Bare Minerals har tagit slut totalt, har endast kvar rouge. Så de ska beställas hem idag och hoppas att det hinner komma hem innan helgen. Att beställa går på runt 600 kronor men köpa i butik kommer du upp i tusenlappen, oerhört dyrt smink men så bra!

Sedan har jag länge gått och suktat efter ett läppglans från Nyx, deras butter lipgloss ser ut som ett läppglans men blir inte klibbigt på läpparna och har även ett bra pigment. Så lutar åt färgen creme brule. 

IsaDora har fått in en ny kollektion med gele nagellack, du behöver alltså ingen uvlampa och får naglar som håller i minst en vecka samt att du slipper gå till sallong, så tänker köpa i en nude färg när jag testar det och sen köpa en mer rosa färg om jag blir nöjd med det.

När det kommer till parfym så har jag användt min Aqua Kiss från Victorias Secret , älskar doften för den är oerhört fräsch och lite söt, men tyvärr släpper doften från kroppen efter tå timmar. Men nu har jag gått och kärat ner mig i Escadas parfym Taj Sunset, åh den doftar så oerhört gott! Den måste införskaffas snarast. Puss

 

Tips

Om de är något jag inte kan få nog ut av så är de trosor, har alldeles för många och i regnbågens alla färger. Men måste tipsa om dessa från twilfit där man kan köpa tre stycken för 169 kronor.

skönaste matrialet någonsin och väldigt bra kvalite på hm, inte ett par som går sönder efter tre tvättar helt enkelt. Men ta en storlek mindre mot vad du har annars i trosor, de är lite stora i storlekarna. 

Hair inspo

Har länge funderat på att färga håret i en ljusare hårton , jag vill inte att de ska se blonderat ut utom en naturligt blond färg i håret. Därför tänkter jag eventuellt färga hela håret men satsar nog på att slinga håret ljusare, bilderna ovan visar ungerfär vilken ton jag vill ha på håret, så blir att hitta en bra frisör och boka tid. Har tyvärr ingen koll på vilka som är duktiga så får söka runt lite.

Två godbitar

Dessa två kuvertväskor har jag hittat på ebay, de är i perkeft storlek och så enkla å snygga. Den oranga är precis den jag har letat efter och den svarta är också enkel och fin. Sen att de endast kostar 37 kronor styck, gör det hela ännu bättre.