tinaeleonor

bareMinerals

I onsdags kväll så beställde jag hem nytt smink från märket bareMinerals, har använt deras smink i snart två år och älskar det. Det perfekta sminket till alla hudtyper. Jag har lite prblem med akne. Har ätit massa mediciner, testat massa krämer och alla hurmorsknep men ett stort problem för mig tidigare var att jag använde helt fel smink. Jag använde billigt och dåligt smink som inte lät huden andas. Men med bareMinerals så känns det som att man inte har något smink på sig alls och huden andas men ändå för du ett oerhört bra täckande resultat. Alltså perfekt när man har lite problem hy. 

Så sedan första dagen jag testa bareMinerals så har jag aldrig gått tillbaka till mina gamla produkter som slängdes direkt.

Tyvärr är detta smink dyrt och speciellt när du köper i butik så därför har jag beställt hem från Asos alltid för att det är billigare men nu kolla jag runt och märkte att det finns sidor där det är billigare. Så om du undrar något är det bara att kommentera och om du själv vill beställa så kan du göra det här . Puss

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas