tinaeleonor

Beauty cravings

makeuo cravings

Är i stort behov ut av nya saker till necessären, så oerhört tråkigt att lägga pengar på enligt mig men så värt när man köper väldigt bra produkter. Mitt smink från Bare Minerals har tagit slut totalt, har endast kvar rouge. Så de ska beställas hem idag och hoppas att det hinner komma hem innan helgen. Att beställa går på runt 600 kronor men köpa i butik kommer du upp i tusenlappen, oerhört dyrt smink men så bra!

Sedan har jag länge gått och suktat efter ett läppglans från Nyx, deras butter lipgloss ser ut som ett läppglans men blir inte klibbigt på läpparna och har även ett bra pigment. Så lutar åt färgen creme brule. 

IsaDora har fått in en ny kollektion med gele nagellack, du behöver alltså ingen uvlampa och får naglar som håller i minst en vecka samt att du slipper gå till sallong, så tänker köpa i en nude färg när jag testar det och sen köpa en mer rosa färg om jag blir nöjd med det.

När det kommer till parfym så har jag användt min Aqua Kiss från Victorias Secret , älskar doften för den är oerhört fräsch och lite söt, men tyvärr släpper doften från kroppen efter tå timmar. Men nu har jag gått och kärat ner mig i Escadas parfym Taj Sunset, åh den doftar så oerhört gott! Den måste införskaffas snarast. Puss

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas