tinaeleonor

Att hitta sig själv

Efter gymnasiet så ska man hitta sig själv. Vad vill jag göra med min framtid ? Plugga? Jobba? Resa? Flytta? Ja vad fan vill jag.
Om jag ska vara helt ärlig så har jag ingen aning. Just nu känner jag ingen motivation alls över huvud taget. Jag har fått jobb till hösten, fine de är nice. Jag ska plugga matte och engelska även fast jag inte vill men det är bara att ta tag i skiten. Men det är för att jag måste. Men vad vill jag egentligen? 
Resa vore nice men endast semester, jag är inte den om drömmer om att bo i Australien och träffa folk från massa andra länder. Jag vill inte heller stanna kvar i Sverige. Så vad vill jag egentligen?
Jag har nog aldrig känt mig så förvirrad som jag gör just nu och samtidigt känt mig så liten och vuxen på samma gång.

Ena sekunden vill jag skaffa egen lägenhet och hoppa verkligen in i vuxen livet. Men ena sekunden vill jag bo hemma , festa massa och inte jobba över huvud taget. Fast okej jobba vill jag nog för tänker inte leva på något studiebidrag endast och kommer inte kunna leva livet utan pengar.

Så man är nog lite rädd att lämna fågelboet samtidigt som man vill ta det där stora steget. Drömmen vore att det stora steget med sin kärlek , det vore det perfekta men samtidigt en analysare som jag är så tänker jag för mkt. Vad fan gör man om det tar slut ? Ja så du som har orkat läsa ner ända hit förstår nog att jag är en väldigt förvirrad filur just nu som inte vet hur jag vill ha min framtid och det här inlägget har knappast gjort det bättre.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas