tinaeleonor

Att gå vidare..

Hur går man egentligen vidare efter att man har blivit dumpad?

Jag tror att alla personer är olika duktiga på att hantera hjärtesorg och det spelar väldigt stor roll, varför förhållandet tog slut och hur du blev dumpad. Det är som svårast att gå vidare när du är äckligt kär när det händer. Det känns som att ni aldrig kommer göra slut, du har en pirrande mage i hans närvaro, du ler så fort du hör hans namn och du känner helt plötsligt att livet blir lite enklare när han existerar i din närvaro.

Men när du står där och har fått ditt hjärta krossat så känns det som att du inte får någon luft och du har svårt för andas, hjärtat bara brister och världen bara stannar till och en sekund känns som en minut.

Du tänker igenom allt ni har gjort och allt ni skulle göra samt vad du kunde ha gjort annorlunda i super speed i huvudet.Vad gjorde jag för fel? jag duger säkert inte i hans ögon.

Från att ha varit två och att ha varit så starka och fina tillsamans så måste du helt plötsligt vara stark ensam och då känner du dig så liten, svag och så oerhört ensam. Dina vänners kärlek kan inte fylla tomheten i hjärtat som han gjorde, din familj kanske finns där men de kan inte heller göra dig så där lycklig som han gjorde. Men så är det bara just nu.

Det kommer komma en dag då du är lycklig, det kommer komma en dag då en ny person fyller det där tomrummet i hjärtat och det kommer komma en dag då du är så där äckligt nykär igen och svävar runt i din egna bubbla.

Men det är så oerhört svårt att nå dit, att stå där på egna ben igen och gå vidare. För så fort du känner hans prafym doft inne på åhlens så kommer tårarna och alla minnen fram. När du hör en speciell låt som var eran så känner du dig ensam och om nätterna är det som värst när inte någon kramar om dig längre och säger "god morgon älskling" när man vaknat.

Men jag är så glad att äntligen kunna säga att jag kan igen stå på egna ben, jag behöver inte mitt ex längre. Han kommer alltid vara min första kärlek och jag tror inte att någon där ute någosin kommer över sin första kärlek helt.För även om han krossa mitt hjärta på ett så elakt sätt så kommer han alltid vara fin i mina ögon. Men det finns någon där ute som är finare för mig, det vet jag. Och han får komma när han kommer, han kanske redan finns i mitt liv men har inte märkt att de är han som är den speciella än, eller så kanske jag stöter på honom på tunnelbanan imorgon eller på någon fest. 

Det är det som är det bästa, du vet aldrig när din kärlek kommer in i ditt liv. Du vet aldrig när livet kommer föändras till något bättre. Men jag kommer iallefall inte leta. För just nu är jag superwomen herself och står på egna ben. Vilket är så jävla skönt.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas