tinaeleonor

Pink

Först tänkte jag sammanfatta veckan som varit lite kort. I Lördags så lyssna jag och såg på Pharrell Williams live med Jonathan i Ericsson Globe. Det var hur mysigt som helst och konserten var mycket bättre än vad jag trott faktiskt. Under söndagen var det ju val så jag gick och röstade och sedan blev det familje middag för att fira Micke och Roberts födelsedag. I måndags så myste jag med Jonathan och pluggade lite. Under tisdagen åkte jag till vetrinären med katten och det gick jätte bra, men hon går runt med en liten tratt nu. I onsdags och torsdags hände inte så mycket. Idag har jag varit i plugget och haft diagnos i matte, vilket gick oväntat bra faktiskt och hållt en föreläsning i engelska som också gick super! 

Ikväll blir det att ta det lugnt och sova tidigt. För jag jobbar morgonpass på lördag och söndag ( alltså har inget liv den här helgen, lagom kul) . Sen blir det att jobba på måndag och tisdag också. Men på tisdag är det även en speciell dag för då har jag och Jonathan varit tillsammans i en månad!

 

Annars har jag en extrem shopping craving just nu , men snart kommer min första lön yaaaay, då ska de allt shoppas och även gå till frissören och slinga å klippa håret. Så taggad!

23/8-2014

Min uppdatering har varit usel senaste tiden pga många anledningar. Jag har börjat jobba 80% på södersjukhuset nu som undersköterska, samtidigt som jag pluggar matte och engelska 6 timmar varje vecka. Så uppdateringen har fått lida. Dessutom har jag spenderat min lediga tid mycket med den finaste killen.

Men jag börjar få in rutinerna mer nu så uppdateringen kommer att bli bättre. 

Under tiden jag inte har skrivit så har det hunnit hända oerhört många saker, blivit överraskad med finaste överaskningen innan killen drog till Gotland, sedan även blivit tillsamans med honom ( så hoppar runt lite på rosamoln just nu ) , börjat på mitt nya jobb och jag trivs oerhört bra där. Börjat plugga matte och engelska , firat massa födelsedagar och myst som aldrig förr.

Nu ska jag dra till stan och köpa födelsedagspresent till Robert min bror ovh sedan jobba ett kvälls pass och avsluta kvällen med ett glas på någon servering med jonathan och hans vänner. Puss