tinaeleonor

IKEA

Shopping at IKEA

 

 
Den här helgen så åkte jag och Jonathan till Barkaby för att gå till Lager 157, Barkaby quality outlet och Ikea, vi åkte till Ikea för jag behövde en till klädstång för att få plats med alla kläder, sen behövde jag galgar så köpte 4 st 8-pack galgar, så nu borde det räcka haha. På outleten så köpte Jonathan en tshirt från Tommy Hilfiger och jag köpte en kofta och strumpor på Lager 157. 
 
Under söndagen så var det påskmiddag/familjemiddag, vilket var hur mysigt som helst. Jag bakade en Budapest tårta som var väldigt omtyckt ut av alla och kommer nog framöver bli en tradition att jag gör den till påsken. 
Idag har jag varit på vårcentralen och lämnat blodprover som jag va tvungen att fasta innför, eftersom att jag har börjat äta en medicin mot min acne så måste jag ta blodprover varje månad för att kolla om levervärdena är bra och inte blir för höga, så om en vecka när jag träffar min läkare så får jag se om värdena är bra och om jag får fortsätta med medicinen samt om jag ska öka dosen något. Jag har tagit före bilder på min akne men de kommer jag lägga upp med efterbilderna sedan, för jag vet själv hur mkt man söker efter resultat bilder när man äter medicinen. Kram

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas