tinaeleonor

Tips på mat i Visby

Bakfickan

Mitt favorit ställe i Visby är bakfickan där det finns fisk och skaldjur. Jag rekommenderar deras rökta räkor med aioli, hur gott som helst! De har även bland annat skagentoast, löjromstoast , musslor fisk mm. Stället är ganska litet och mysigt med väldigt trevlig personal och bra service. Kan sitta både inomhus och utomhus. 

 

Crêperie & Logi 

 

En mysig resturang med crêpes och galetter. De har en meny med mer matiga varianter, exempel : Skagen, löjrom, rödlök och ruccola. Sen fanns det en med kyckling och bacon som verkade va väldigt god. Till efterrätt kan man testa deras crêpes som har massa goda tillbehör. Dräglar nästan bara när jag tänker på dom.  Pojkvännen älskade detta ställe och blev favorit för honom medans jag tyckte det va bra men ingen favorit. Jag gillar att de va extremt kunniga på allergier och hjälpsamma. Stort plus för det.

 

 

Café Gula huset 

Ett café med en mysig innergård som har fika servering. Erbjuder hembakta goda saker som saffransbullar och saffranspannkaka som är klassiker på Gotland. Lugn och mysig miljö med några sittplatser inomhus också. Var ingen wow effekt på bullarna, smakade inte så mycket faktiskt men självaste miljön gjorde hela stället så mysigt så det gjorde inget att bullen var lite tråkig.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas