tinaeleonor

31/12

Igår var det parmiddag på Vigårda i Gamla stan , det var hur mys som helst.  Satt där och prata å åt god mat med härligt s'ällskap.

Idag är det nyårsafton, hatar nyårsafton.. men försöker vara positiv. Blir iaf en mysig middag med familjen och får hoppas att magen samarbetar med mig. Sedan i kväll blir det en sväng över till Lisa och massa vänner för att fira in tolvslaget.

Hoppas ni får ett gott nytt år! kram

Cocoa Brown

1 hour tan

 

 
Har kollat runt lite efter den perfekta brun utan sol produkten. Efter att ha jämfört mellan olika produkter och priser så verkar Cocoa Brown vara grym, så tänkte beställa hem moussen och handsken från Lyko. ( Bara att klicka på bilden för direktlänk till produkterna). 
 
 

Mellandagsrea

mellandagsrea

 

1, Orange Ralph Lauren tröja  2. Vit Ralph Lauren skjorta  3. Vit tröja Ralph Lauren  4. Ralph Lauren hoodie  5 & 6 Hundydory tröjor

7. Ralph Lauren mössa  8. Iphoneskal  .9.Michael kors väska och skor

 

Här är lite ut av mina tips på mellandagsrean, finns så mycket fint jag vill ha. Bland annat den vita stickade tröjan och mössan från Ralph Lauren. Hoppas ni hittar något fint på rean, kram

 

Pepparkaksbak

 

De senaste dagarna har inte varit de bästa dagarna för mig. Har varit fram och tillbaka till sjukhuset. Min sjukdom krånglar samtidigt som ångestatackerna tar kål på mig.

Jag har iallefall firat mammas födelsedag, hon fick en ny diskmaskin i födelsedagspresent. Så hon blev hur glad som helst. Annars så fixade jag och Jonathan lite pepparkakor. Ska skriva ett mer ordentligt inlägg senare. Ville bara uppdatera lite.

Adventskalender, lucka 3

Bild är ifrån bloggen Shopping & fashion

 

Jag deltar i shopping and fashion ( Therese) adventskalender. Det är den finaste julkalendern jag har sett, ellerhur? Ni borde också delta i den.

Det är bara att besöka hennes blogg hääär. Puss

Julklappstips till honom

Julkappstips till honom