tinaeleonor

H&M SALE

shop at H&M

 

 
Klickade hem det här om kvällen, Toppen var på rea för 30 kronor, en perfekt basic topp. Jeansen behöver jag verkligen, ett par blåa nya jenas eftersom att mina förra favissar pajjade. Sen vart det en bikni nederdel och överdel. Jag använde mig ut av koden 2938 så fick jag 10% rabatt på allt och fri frakt på H&M

Summer shoes

Jag har fastnat för de här skorna från Nelly, de är perfekta till sommaren. De svarta klackarna som är skit snyggt till ett par jeans en utgång tex och klacken har lagom höjd på 6 cm. Sen har vi sandalerna med massa fina dekorationer. Men jag ska verkligen inte shoppa mer nu, men det är så svårt att hålla fingrarna i styr... 

Nordic light

 

Jag saknar redan helgen så extremt mycket, den var väldigt välbehövlig. Det var alla hjärtans dag i lördags och den var helt perfekt. Jag överraskade Jonathan på morgonen med hans favorit frukost bacon, äggröra och bönor.  Sedan överraskade Jonathan mig med rosor, choklad, ett brev och världens finaste ring. 

Vi rörde oss in mot stan och kolla runt lite och sen åkte vi till nordic light hotell där Jonathan hade bokat ett jätte fint rum, det var hur mysigt som helst. På hotellet så fick han öppna presenter som jag fixat, han blev hur glad som helst.

Till middag så blev det sushi och lite rose på hotellet sen . På söndags morgonen åt vi en jätte god hotell frukost, åh lever typ fortfarande på den. Sen rörde vi oss hem till mig för familje middag med verkligen hela familjen så vi blev samanlagt 8 personer, så de blev massa snack och ingen lugn och ro. 

Så min helg var helt perfekt, den började perfekt och avslutades perfekt.

 

Så det känns små deppigt att det är måndag men jag ska försöka göra även denna vecka bra. Idag ska jag skriva på mitt cv och tänkte söka runt lite på jobb , jag har ju ett jobb men känner att jag inte helt hör hemma där. Så idag ska cv skrivas och kolla eventuellt lite på personligt brev. 

På onsdag så ska jag till frissören med Jonathan och äntligen klippa mitt långa och slitna hår. Vi ska till salong Creative Headz , de har fått massa bra betyg så det känns bra att testa det stället.

Sen blir det självklart skola onsdag, torsdag och fredag så lite planer har jag. Puss

Monki

Monki

 

 

Jag har ett presentkort på monki som jag behöver använda upp men jag är så extremt dålig på det. Men för en gång skull när jag kollar Monkis grejer så hitta jag massa fint samtidigt så for nog ta en sväng dit imorgon.  Bharna och väskorna lockar extra mycket. 

 
 

170 dagar ♡

 

Att lämna fågelboet

home

 

Senaste tiden har jag varit lite extra kär i inredning, jag drömmer om att lämna fågelboet alltså att flytta hemifrån. Tänk er att få inreda en lägenhet helt själv från börjar, du har en tom lägenhet med vita väggar och parkettgolv, resten är upp till dig! 

Det vore en dröm för mig som jag önskar att de slår in snart.  Den perfekta inredningen enligt mig är detta colage. Ljusa toner men samtidigt mysigt.

Todays inspo

Bondelid

Senaste tiden har det blivit väldigt många shopping inlägg för min del.  Men alla som känner mig vet att jag älskar att shoppa. Mitt senaste köp är ifrån Bondelid, istället för att mysa i mina rosa mjukisbyxor så har jag skaffat ett set som känns okej att gå ut i och är snyggt när man myser. Hoppas det sitter bra på och kommer hem till mig snart.