tinaeleonor

Nordic light

 

Jag saknar redan helgen så extremt mycket, den var väldigt välbehövlig. Det var alla hjärtans dag i lördags och den var helt perfekt. Jag överraskade Jonathan på morgonen med hans favorit frukost bacon, äggröra och bönor.  Sedan överraskade Jonathan mig med rosor, choklad, ett brev och världens finaste ring. 

Vi rörde oss in mot stan och kolla runt lite och sen åkte vi till nordic light hotell där Jonathan hade bokat ett jätte fint rum, det var hur mysigt som helst. På hotellet så fick han öppna presenter som jag fixat, han blev hur glad som helst.

Till middag så blev det sushi och lite rose på hotellet sen . På söndags morgonen åt vi en jätte god hotell frukost, åh lever typ fortfarande på den. Sen rörde vi oss hem till mig för familje middag med verkligen hela familjen så vi blev samanlagt 8 personer, så de blev massa snack och ingen lugn och ro. 

Så min helg var helt perfekt, den började perfekt och avslutades perfekt.

 

Så det känns små deppigt att det är måndag men jag ska försöka göra även denna vecka bra. Idag ska jag skriva på mitt cv och tänkte söka runt lite på jobb , jag har ju ett jobb men känner att jag inte helt hör hemma där. Så idag ska cv skrivas och kolla eventuellt lite på personligt brev. 

På onsdag så ska jag till frissören med Jonathan och äntligen klippa mitt långa och slitna hår. Vi ska till salong Creative Headz , de har fått massa bra betyg så det känns bra att testa det stället.

Sen blir det självklart skola onsdag, torsdag och fredag så lite planer har jag. Puss

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas