tinaeleonor

Farsta centrum

Shoppade lite i Farsta centrum idag, visar senare vad jag köpt men lyckades kapa en hel del på hunkenmöller! Älskar deras underkläder och sovkläder. Kram

Missoni

Just nu har jag bara ett genomskinligt mobilskal vilket är hur tråkigt som helst och den har massor med repor så det var dags att skaffa ett nytt. Så jag klicka hem denna här ifrån klicka här . Jag gillar att den är Missoni inspirerad, hur fint som helst och dessutom blev det mitt för 70 kronor. 

 

25/01-15

Då har jag ännu en gång beställt hem fina saker. Skorna va på rea för ca 300 k för båda paren. Även väskorna är köpta på rean så de kan inte bli bättre. puss

Shopping till jobbet

 

Sitter och kollar runt på arbetsskor till jobbet just nu, har lite svårt för att bestämma vilken färg bara. Svart funkar alltid till allt men de ljus rosa är så sjukt fina. Men de blir lättare att man tröttnar på dom. Så får se vilka det blir och frågan är hur hög klacken är.

Vår

Spring

 

( Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån ) 
När man har legat hemma i två veckor med lunginflamation så börjar man bli väldigt uttråkad och ha ett humör som går upp och ner. Dessutom så längtar jag efter våren så mycket. Vintern och jag är inte bra vänner. 
Jag har iallefall fått mysa en massa med killen och internetshoppat en del, hehe. Ska fota allt någon dag så att ni får se. Har bland annat blivit helt kär i en klänning som jag har köpt, den är perfekt. 
 
Men nu när jag ligger här och snurvlar lite så har jag passat på och gjort ett collage på saker jag vill ha in för våren. Det som står högst upp på listan är ett par solglasögon från Raybam , ett par nya blå jeans och Tory Burch ballerina skor. Men jag tackar ja till allt på bilden ovan.

Kliar i fingrarna

 

 

Denna sjukt snygga bikini med coola detaljer vill jag mer än gärna äga. Den kommer från H&M och just nu har de även 10% rabatt online + fri frakt. Så man kanske ska passa på att beställa?

Däremot har jag shoppat extremt mycket senaste tiden.. Så att beställa hem mer är nog det sista jag ska. Kommer säkert sluta med att jag klickar hem den ikväll som tröstshopping. Har ju ändå lunginflammation så lite synd är det om mig...

Mellandagsrea

Har lyckats fyndat en hel del på mellandagsrean. Men mina två favoriter är bluen från Odd molly som jag köpte på Mathilde för 539 istället för typ 1000 och Gant skjortan blev min för 770kr istället för 1100, så jag älskar rea tider. Se har jag även köpt en fin svart basic klänning på gina , en jacka på Mango för halva priset och mm.