tinaeleonor

Pizza och bio

 

Tänkte göra en resumé av veckan som har gått. Den började med att jag fira 10 månader med killen. Vi hade en date kväll så vi åt sushi , kolla lite i butiker och gick på bio, vi kollade på filmen Spy, den har väldigt bra enligt oss båda. Vi tittade lite på alsång på skansen när vi kom hem också. 

I fredags så bakade vi hemmagrjord pizza, gjorde egen deg och pizzasås, hur gott som hellst! Hade salami , flingsalt, mozzarella och ruccola på min pizza, mums! Vi passade på att titta på Orange is the black på netflix samtidigt, eftersom att båda älskar serien och helt beroende av den. 

Under lördagen var vi väldigt effektiva och tog tag i städandet av lägenheten, vi städa den från topp och tå, vi har skrubbat ballkongen så att vi ska kunna lägga vårat trall där, vi gjorde det mysigt för några bekanta till mig behövde låna läenheten en natt.  Så vi fick åka hem till mig och sova då.

Under söndagen åkte vi iväg på loppis med mammas bekanta, den var hur stor som hellst, lyckaden fynda en drink shaker och en karaff för 30 kronor, riktigt kap! Sen mot kvällen var det familje middag med massa thai mat och tog årets första dopp på kvällen, det var inte så kallt som jag trodde att det skulle vara. Men det tog ett tag innan Julia och Jonathan fick mig ner i vattnet.  

Så det har varit en bra vecka och den här veckan blir det Allsång på skanen, blodprover, 4th of july party och mm. Puss

Less is more

   

 

Posters har varit populärt ett tag nu, i början var jag skeptisk till att ha en text på väggen som inte är unik och som halva landet har hemma och att det står Carpe diem överallt, men jag har ändrat mig nu. För de har kommit så många olika snygga med så många olika texter och att du även kan göra din personliga text, vilket är något jag tycker mycket om. Perfekt som present till bästavännen, mamma eller kanske flickvänen. Just nu har jag blivit sugen på att köpa stockholm postern  och " Less is more ( more os less ) " . Du kan hitta posterna på lagerhaus och petite charlie.

Ellos + rea

Ellos

 

 
Ellos överaskar mig konstant med små guldkorn på sin sida. Just nu har de dessutom 30% på beställningen, även på rean! 
Överväger att beställa de fina bordet på hjul som man kan använda som "drinkvagn" eller sidobord tex. Med 30% rabatt så kostar den bara 314 kronor, sjukt billigt.  Hoppas ni hittar några kap.Kram

Guld

Gold
 

Har allt mer börja tycka om gulddetaljer i inredningen, förut så gillade jag nästan bara silver, men nu har guld blivit en ny favorit i hemmet. Måste införskaffa det guldiga grytunderlägget från HM Home, det kostar 99 kronor om jag minns rätt.

 

nytt sovrum

sovrum

 

Håller på och gör om en hel del hos Jonathan just nu, jag känner att det inte är så mysigt i hans lägenhet så vi försöker fixa det. Vi har börjat köpa ljusstakar, kuddar till soffan mm.  Så jag gjorde ett litet collage för att få inspiration till sovrumet. Jag vill att det ska gå i tonerna vitt, beige och guld. Vilket Jonathan har gått med på så jag är skit nöjd. Är hemma hos mamma ikväll men hon skulle kolla på en visning och jonathan är på after work så sluta med att jag sitter här själv, får se vad jag hittar på. Kram kram