tinaeleonor

Pizza och bio

 

Tänkte göra en resumé av veckan som har gått. Den började med att jag fira 10 månader med killen. Vi hade en date kväll så vi åt sushi , kolla lite i butiker och gick på bio, vi kollade på filmen Spy, den har väldigt bra enligt oss båda. Vi tittade lite på alsång på skansen när vi kom hem också. 

I fredags så bakade vi hemmagrjord pizza, gjorde egen deg och pizzasås, hur gott som hellst! Hade salami , flingsalt, mozzarella och ruccola på min pizza, mums! Vi passade på att titta på Orange is the black på netflix samtidigt, eftersom att båda älskar serien och helt beroende av den. 

Under lördagen var vi väldigt effektiva och tog tag i städandet av lägenheten, vi städa den från topp och tå, vi har skrubbat ballkongen så att vi ska kunna lägga vårat trall där, vi gjorde det mysigt för några bekanta till mig behövde låna läenheten en natt.  Så vi fick åka hem till mig och sova då.

Under söndagen åkte vi iväg på loppis med mammas bekanta, den var hur stor som hellst, lyckaden fynda en drink shaker och en karaff för 30 kronor, riktigt kap! Sen mot kvällen var det familje middag med massa thai mat och tog årets första dopp på kvällen, det var inte så kallt som jag trodde att det skulle vara. Men det tog ett tag innan Julia och Jonathan fick mig ner i vattnet.  

Så det har varit en bra vecka och den här veckan blir det Allsång på skanen, blodprover, 4th of july party och mm. Puss

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas