tinaeleonor

Nyttigare liv

Senaste tiden så har jag slarvat oerhört mycket med maten vilket har lett till att jag har kännt mig seg, trött och har inte haft samma ork som tidigare. Dessutom är det viktigt att jag äter en hälsosam kost med min sjukdom. Det är viktigt pga flera anledningar.  Bla så har jag svårare att ta upp alla nyttigheter så får ofta brist på vitaminer, järn och kalcium.  Så mitt mål är att via kosten kunna få i mig allt jag behöver så jag slipper äta alla dessa extra tabletter utöver mina mediciner jag måste ta varje dag. 

Så för att få inspiration så har jag börjat söka runt på nyttiga recept och bloggar. Ett av mina knep för att äta nyttigt och få motivation till att äta nyttigt är att ta bort alla onyttiga fällor i hemmet. Jag har alltså bytt ut vit pasta och ris mot fulkorns produkter istället. Jag har även alltid frukt och grönt hemma. Sen har jag slängt alla sockerfällor som kakor , godis, vittbröd mm. 

Så senare idag har jag tänkt att baka lite nyttiga frukost frallor iatället för att köpa hem massa bröd som bara gör att jag får ont i magen. 

Det är bara att kommentera om ni har några tips eller vet någon peppande blogg!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas