tinaeleonor

Skor till vintern

Varmfodrad känga

 

 
 
Köpte nya skor till vintern idag, de är varmfodrade och sköna. Så de blir perfekt. Var verkligen i behov av nya skor. Jag hittade dom hos dinsko, hääär är en direktlänk till skorna.

Golden edition

 

Isadora har precis släppt en ny kollektion till vintern 2015. Jag älskar att allt är i guld , så snyggt. Men den enda produkt som fall mig i smaken var denna ögonskugspalett. Ser ni hur snygga färger det är? Åh jag måste ha den. Ska önska mig den i julklapp.

Ser massa snygga fest sminkningar framför mig som man kan göra med denna.

Önskelista

Önskelista

 

 

 

Jag tycker att julen är så oerhört mysig, alla tända ljus, lussebullarna, julbord och mm. Så jag har redan börjat tänka på önskelista till julen. Jag fyllde år nyligen så egentligen är jag väldigt nöjd just nu. Men här ovanför är en lista med saker som tomten gärna får ge mig.

I år ska jag fira jul hemma med min familj och min pojkvän. Förra året firade han med sin familj och jag jobbade hela julen, lagom kul. Men i år får vi iallafall fira med varandra. Vilket ska bli så oerhört mysigt.

 

Ikväll ska jag ta det lugnt. Eftersom att jag har blivit sjuk, usch orkar inte med min kropp just nu. Fram och tillbaka till läkaren hela tiden. Imorgon kväll ska jag jobba iaf. Hoppas allt är bra med er ( och tack för att de är så många som tittar in hit fast jag uppdaterar så sällan). Nu ska jag äta middag och ha en myskväll.

The golden year

Nytt - böcker
 
 
 
 
 
 
 
 
Just nu är jag i en period där böcker ligger mig varmt om hjärtat. Boken the golden year önskade jag mig i födelsedagspresent och fick av min fina pojkvän. Jag älskar Hannah och Amandas podcast så denna bok ville jag ha direkt när de släppte den. Tänkte börja läsa den nu för har precis läst ut en bok.
Boken säker stil önskar jag mig i julklapp , den är mest för att den är intressant att kolla i och få tips när det kommer till garderoben. The golden year och säker still hittar ni hos flera butiker.