tinaeleonor

Skultuna look a like

 
 
 
 
Look a like skultuna

 

 
 
 
 
Ljusstake från Rusta  ,   Ljusstake från Skultuna
 
Jag tycker att ljusstakarna från Skultuna är hur snygga som helst men lite för dyra. Väldigt saftiga priser på dom enligt mig. Så jag leta runt lite och hittade faktiskt ett alternativ hos Rusta som endast kostar 50 kronor och som är väldigt lik. Jag ska försöka dra med mig killen till Rusta i helgen och kolla på ljusstakarna. Lägger upp en bild på dom ifall jag köper dom.

Madlady

madlady

 

 
 
Idag så påbörjade jag min distanskurs med mattematik på tio veckor. Jag ska alltså plugga en intensivkurs med matte, usch vad har jag gett mig in på? men jag har inget val , måste plugga den för att kunna plugga vidare i höst. Så i tio veckor så kommer jag inte ha något liv, kommer sitta och plugga matte ca 6 timmar om dagen. Men idag var det en mjukstart iaf , skulle bara skriva ett "personligt brev" eftersom att jag har en lärare via datorn som undervisar mig. Det är för att läraren ska lära känna en bättre och så. 
Annars har jag listat ut att jag behöver ha någon belöning för att orka med pluggandet, dessa sminkprodukter önskar jag mig verkligen så de skulle vara en nice belöning.  Behöver verkligen nya sminkborstar som är riktigt bra, vill även testa på contouring lite lätt. Sedan har jag hört så mycket bra om Gerard Cosmetics liquid lipstick så jag måste bara testa den. 
Nu ska jag räkna lite och räkna ner tills Jonathan kommer hem, usch vad jag saknar honom idag. Kram på er!

Underlägg i mässing

Roos interior

 

 
Dessa underlägg från roos interior är to die for , så snygga och passar även som dekoration. Lite saftiga med priset , 500 kronor styck går de på. Men en perfekt sak att önska sig i present eller unna sig när man gjort något väldigt duktigt.  Jag föredrar modellen längst ner till vänster som heter " underlägg art deco mässing" . Ni hittar dessa underlägg hos Myhabitation

Ellos nyheter

ELLOS news

 

 
 
Kuddfodral  // Stol  // Satsbord // Påslakanset
 
Ellos har fått in så många fina nyheter senaste tiden. Man ser vårens trender i hemmet tydligt. Mässingen håller sig kvar, vilket gör mig väldigt glad då jag har samlat på mig en hel del ut av just mässing och tycker fortfarande att det är lika snyggt. 
Annars ser man mycket ut av blåa nyanser. Jag personligen tycker inte om blått i för stora mängder. Men är sugen på den blåa prydnadskudden ovan. Tycker den var väldigt snygg. 
Jonathan och jag fick ett presentkort på MIO i julklapp från hans pappa så att vi kan köpa en ny soffa , vi vill ha en beige soffa. Så då kommer blåa kuddar passa bra. Ska bli så skönt att bli av med Jonathans ungkarls soffa som är mörkgrå och som inte passar in med resten av inredningen.
Sedan finns det många beiga och rosa detaljer i inredningen till våren, så även detta blir jag glad för. Påslakansetet ovan skulle vara väldigt snyggt i våran säng. Perfekt beige färg och är i skönt satin tyg. 
 
Men det jag fall mest för var detta sidobord i mässing och marmor, seriöst det är det snyggaste jag har sett. Är helt kär i det. Skulle vara så extremt snyggt brevid våran soffa. Åh måste ha det. 
Nä nu ska jag tagga ner lite och börja spara ihop pengar istället haha.