tinaeleonor

Ellos nyheter

ELLOS news

 

 
 
Kuddfodral  // Stol  // Satsbord // Påslakanset
 
Ellos har fått in så många fina nyheter senaste tiden. Man ser vårens trender i hemmet tydligt. Mässingen håller sig kvar, vilket gör mig väldigt glad då jag har samlat på mig en hel del ut av just mässing och tycker fortfarande att det är lika snyggt. 
Annars ser man mycket ut av blåa nyanser. Jag personligen tycker inte om blått i för stora mängder. Men är sugen på den blåa prydnadskudden ovan. Tycker den var väldigt snygg. 
Jonathan och jag fick ett presentkort på MIO i julklapp från hans pappa så att vi kan köpa en ny soffa , vi vill ha en beige soffa. Så då kommer blåa kuddar passa bra. Ska bli så skönt att bli av med Jonathans ungkarls soffa som är mörkgrå och som inte passar in med resten av inredningen.
Sedan finns det många beiga och rosa detaljer i inredningen till våren, så även detta blir jag glad för. Påslakansetet ovan skulle vara väldigt snyggt i våran säng. Perfekt beige färg och är i skönt satin tyg. 
 
Men det jag fall mest för var detta sidobord i mässing och marmor, seriöst det är det snyggaste jag har sett. Är helt kär i det. Skulle vara så extremt snyggt brevid våran soffa. Åh måste ha det. 
Nä nu ska jag tagga ner lite och börja spara ihop pengar istället haha. 
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas